• Üniversitemiz Ayazağa Yerleşkesinde yapılacak olan İTÜ Haşim Gürdamar Kız Öğrenci Yurdu projemiz toplam 277 öğrenci kapasiteli olup 7560m2 kapalı alana sahip olacaktır.
  • Öğrencilerin rahatı ve konforu düşünülerek tasarlanmış olan bu projede çizim, okuma, etüd, dinlenme salonları, mescid, mutfak ve çamaşır odaları bulunmaktadır.
  • Zemin kata idari ofisler, engelli kullanımı için tasarlanmış 3’er kişilik 7 oda, dinlenme ve tv izleme salonu, diğer katlara ise 16 adet 4’er kişilik çalışma ve yatak kısmı birbirinden ayrı olarak tasarlanmış, her katta öğrencilerin kendi istek ve ihtiyaçları doğrultusunda kullanacakları ortak kullanımlı 2’şer  adet mutfak ve çamaşır odası yerleştirilmiştir.

haşim gürdamar2
    haşim gürdamarhaşim gürdamar 4haşim gürdamar 5haşim gürdamar 6haşim gürdamar3haşim gürdamar 7